Bun venit la CENTRUL DE OXIGENOTERAPIE HIPERBARĂ GALAȚI

Despre HBOT – OXIGENOTERAPIA HIPERBARĂ

Ce este Oxigenoterapia Hiperbară?

Terapia cu oxigen hiperbar constă în administrarea unor concentrații mari de O2, într-un un mediu în care presiunea atmosferică este mai mare decât în mod normal.

Efectul terapiei este acela că organismul devine hiperoxigenat . Respirarea oxigenului pur sub presiune mărește abilitatea organismului de a se vindeca.

Cum funcționează Oxigenoterapia Hiperbară?

  • Hiperoxigenare: prin cresterea oxigenului dizolvat in plasma (partea lichida a sangelui), fluidul limfatic si lichidul cefalorahidian, oxigenoterapia hiperbara creste oxigenul disponibil pentru tesuturile deteriorate, stimuland vindecarea lor.
  • Neovascularizare: oxigenoterapia hiperbara stimuleaza formarea vaselor de sange (angiogeneza) și colagen (tesut conjunctiv)
  • Hiperoxia îmbunătățește sistemul imunitar și activitatea anti-microbianăoxigenoterapia hiperbară reduce sau elimina efectele substanțelor toxice, bacterii, virusuri și ale infecțiilor prin creșterea nivelului de oxigen al țesuturilor.
  • Oxigenoterapia hiperbară activează celulele albe din sânge pentru a lupta împotriva infecțiilor, crește rezistenta la infecții, precum și vindecarea rănilor, HBOT, de asemenea, ajuta și la reducerea inflamației și a stresului oxidativ.

Oxigenoterapia Hiperbară este neinvazivă, sigură, nedureroasă și recreativă!

Îmbunătățește și grăbește procesul de vindecare naturală!

Cum se realizează?

Pacientul este așezat într-o capsulă ermetic închisă, în timp ce presiunea atmosferică este crescută la un nivel terapeutic.

Capsula pot fi folosită pentru leziuni uzuale sau pentru tratarea leziunilor provocate de scufundări la adâncimi foarte mari și a pacienților intubați și ventilați mecanic.

Multi medici recomandă un grup inițial de 30-40 de sesiuni, una sau două pe zi, pentru 60 de minute fiecare, 5 până la 7 zile pe săptămâna. După o pauză de doua până la patru săptămâni, un al doilea tur de 40 de sesiuni este de obicei recomandat. Este important să ne contactați pentru a vă personaliza cel mai bun protocol.

Prezentare cameră hiperbară

Contraindicații:

Exista unele contraindicații în ceea ce privește terapia cu oxigen hiperbar și anume: claustrofobia. Cu toate acestea, în manualul privind practica medicala hiperbară se menționează următoarele: „Atunci când vine vorba de efecte secundare, HBOT este unul dintre cele mai sigure dintre toate tratamentele medicale realizate în spitale.”

Informează-te despre beneficiile Oxigenoterapiei Hiperbară

Recuperare și performanță sportivă

Frumusețe și anti-îmbătrânire

Relaxare și antistres

Puteți beneficia de Oxigenoterapia Hiperbară acum și în Galați!